11 Οκτ 2012

Εκδήλωση για την Πανευρωπαϊκή Γιορτή των Πουλιών


ΦΟΡΕΑΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ
ΣΤΕΝΩΝ ΚΑΙ ΕΚΒΟΛΩΝ ΠΟΤΑΜΩΝ
ΑΧΕΡΟΝΤΑ ΚΑΙ ΚΑΛΑΜΑ

Ταχ. Δ/νση : Ειρήνης και Φιλίας 1,  Τ.Ε.Ι. Ηγουμενίτσας                                                                                      
Ταχ. Κωδ. : 46100
Τηλ./Φαξ : 26650-21319
e-mail : info@kalamas-acherontas.gr
Web: www.kalamas-acherontas.gr
Πληροφορίες: Βίκυ Πλασκασοβίτη

Ηγουμενίτσα, 11/10/2012
Αρ. Πρωτ.: 392



Δελτίο ΤύποΥ
ΘΕΜΑ: «Εκδήλωση για την Πανευρωπαϊκή Γιορτή των Πουλιών»







Ο Φορέας Διαχείρισης Στενών και Εκβολών ποταμών Αχέροντα και Καλαμά παρουσία του Προέδρου κ. Θ. Κομηνού, με αφορμή την Πανευρωπαϊκή Γιορτή των Πουλιών πραγματοποίησε με επιτυχία ανοιχτή εκδήλωση στις 9 Οκτωβρίου 2012 στο Μακρυγιάλι, Δρεπάνου Ηγουμενίτσας και στις 10 Οκτωβρίου 2012 στην Αμμουδιά  Πρεβέζης (Κέντρο Πληροφόρησης).
Στις εκδηλώσεις παρευρέθησαν εκατοντάδες παιδιά και ενήλικες οι οποίοι είχαν την δυνατότητα να πάρουν μέρος σε πολλά περιβαλλοντικά παιχνίδια και δραστηριότητες δίπλα στον υγροβιότοπο, να ξεναγηθούν στο Κέντρο Πληροφόρησης, να παρατηρήσουν τα πουλιά, να ζωγραφίσουν, να κάνουν χειροτεχνίες με θέμα το περιβάλλον και να κατασκευάσουν origami.Στο τέλος των εκδηλώσεων πραγματοποιήθηκε κυνήγι κρυμμένου θησαυρού με τη συμμετοχή παιδιών δημοτικού τα οποία μέσα από γρίφους και αινίγματα οδηγήθηκαν στο έπαθλο που προσέφερε ο Φορέας Διαχείρισης.
    Ο Φορέας Διαχείρισης ευχαριστεί όλους τους φίλους, μικρούς και μεγάλους, που για ακόμη μια φορά τίμησαν με την παρουσία τους την εκδήλωση και ανανεώνει το ραντεβού για την επόμενη χρονιά, για ένα νέο συναρπαστικό ταξίδι στον μαγικό κόσμο των πουλιών.
Για περισσότερες πληροφορίες, βίντεο και φωτογραφικό υλικό από τις εκδηλώσεις μπορείτε να επισκεφθείτε το ιστολόγιο (blog) του Φορέα Διαχείρισης (http://www.fdkal-ach.blogspot.gr/).

Ο Πρόεδρος

                                                                                          Θεόδωρος Κομηνός




Φωτογραφίες από τις εκδηλώσεις:
9.10.12 Εκδήλωση Μακρυγιάλι Δρεπάνου Ηγουμενίτσας












10.10.12 Εκδήλωση Αμμουδιάς Πρεβέζης

















Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου