14 Ιουν 2016

Δελτίο τύπου εσπερίδας "Θεσπρωτία και φυσικό περιβάλλον"

Δελτίο τύπου


Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 11 Ιουνίου στις 18:00 μμ στην αίθουσα Πάνθεον στην Ηγουμενίτσα,  η εσπερίδα που διοργάνωσε  ο Φορέας Διαχείρισης Στενών και Εκβολών Ποταμών Αχέροντα και Καλαμά, στο πλαίσιο της Παγκόσμιας Ημέρας Περιβάλλοντος με θέμα: «Θεσπρωτία και φυσικό περιβάλλον».
Με την έναρξη της εσπερίδας ο Πρόεδρος του Φορέα Διαχείρισης κ. Κομηνός Θεόδωρος προέβη στην απονομή ευχαριστήριας πλακέτας σε ανθρώπους   που με το έργο τους συνέβαλλαν και συμβάλλουν στην προστασία του φυσικού περιβάλλοντος και στέκονται αρωγοί στην υλοποίηση του έργου του Φορέα.
Ευχαριστήρια πλακέτα έλαβαν οι:
·         κα.  Σταυρούλα Μπραΐμη Δήμαρχος Σουλίου, για την εξαίρετη συνεργασία  και τη συμβολή της στην προστασία του Λευκού Πελαργού της Θεσπρωτίας.
·         κ. Καλιαμούρης  Θωμάς  Αν. προϊστάμενος ΔΕΔΔΗΕ, εκ μέρους του προσωπικού της ΔΕΔΔΗΕ, για την εξαίρετη συνεργασία και τη συμβολή τους στην προστασία του Λευκού Πελαργού της Θεσπρωτίας.
·         κ. Σιόντης Θεμιστοκλής Δ/ντης Περιφερ/κής Υπηρεσίας Ιωαννίνων –ΕΓΝΑΤΙΑ ΟΔΟΣ, εκ μέρους του προσωπικού της ΕΓΝΑΤΙΑΣ ΟΔΟΥ, για την εξαίρετη συνεργασία και τη συμβολή τους στην προστασία του Λευκού Πελαργού της Θεσπρωτίας.
·         Πατέρας Τζώρτζης Γεώργιος στον οποίο ήταν αφιερωμένη η εκδήλωση για την σημαντική προσφορά του στην προστασία του ποταμού Καλαμά.

           Ευχαριστούμε θερμά όσους παραβρέθηκαν και ιδιαίτερα τον κ. Γιόγιακα Βασίλειο βουλευτή Ν.Δ. Θεσπρωτίας, την κα. Σταυρούλα Μπραΐμη Δήμαρχο Σουλίου, τον κ. Δημήτρη Λώλο Δημοτικό Σύμβουλο  του Δήμου Σουλίου και τους ομιλητές  κ. Ρήγα Τσιακίρη Δρ. Δασολόγο –Σύμβουλο Αναπλ. Υπουργού Περιβάλλοντος και μέλος της Επιστημονικής Επιτροπής του Φορέα Διαχείρισης Στενών και Εκβολών ποταμών Αχέροντα και Καλαμά, κ. Σωτηρόπουλο Απόστολο Ανθυποπλοίαρχο  Λ.Σ. Ηγουμενίτσας και την κα. Καλλιόπη Στάρα Δρ. - Τμήμα Βιολογικών Εφαρμογών και Τεχνολογιών, Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων.

   















Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου