26 Οκτ 2016

ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΟΥ ΦΟΡΕΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΑΧΕΡΟΝΤΑ-ΚΑΛΑΜΑ ΣΤΟ 8ο ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΟΙΚΟΛΟΓΙΑΣ 2016 ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ










Δελτίο Τύπου


Ο Φορέας Διαχείρισης Στενών και Εκβολών ποταμών Αχέροντα και Καλαμά, συμμετείχε στο τετραήμερο 8ο Πανελλήνιο Συνέδριο Οικολογίας (HELECOS-8) που διοργανώνει η Ελληνική Οικολογική Εταιρεία. Διεξήχθη στη Θεσσαλονίκη, από 20 έως 23 Οκτωβρίου 2016, στις εγκαταστάσεις του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης (ΑΠΘ), στο Κέντρο Διάδοσης Ερευνητικών Αποτελεσμάτων (ΚΕ.Δ.Ε.Α).
Το συνέδριο περιλάμβανε παρουσιάσεις επιστημονικών εργασιών και αναρτημένες ανακοινώσεις από όλους τους εμπλεκόμενους στη διαχείριση και διατήρηση του φυσικού περιβάλλοντος στην Ελλάδα αλλά και ειδικές συνεδρίες που αφορούσαν επίκαιρα θέματα όπως Οικολογική έρευνα 'εκτός των τειχών' σε ΜΚΟ και Φορείς Διαχείρισης, Το έργο βιοπαρακολούθησης στην Ελλάδα, Διαχείριση και διακυβέρνηση των προστατευόμενων περιοχών της Ελλάδας κ.α.
Ο Φορέας Διαχείρισης Αχέροντα και Καλαμά συμμετείχε με προφορικές παρουσιάσεις για την Εθνική Απογραφή του Λευκού Πελαργού στην Ελλάδα, για την υποψηφιότητα του Δέλτα Καλαμά για ένταξη στη διεθνή Σύμβαση Ramsar (Διεθνείς Προστατευόμενοι Υγρότοποι) και τη Χωρική κατανομή της βίδρας σε σχέση με παραγωγικές δραστηριότητες στην Ήπειρο και 5 αναρτημένες ανακοινώσεις (posters) μεταξύ των οποίων παρουσιαζόταν και το ερευνητικό έργο του φορέα τα τελευταία έξι χρόνια. Ενημερωτικό υλικό του φορέα διαχείρισης διατέθηκε στο χώρο του συνεδρίου.
Ακολουθούν φωτογραφίες από το συνέδριο:













1 σχόλιο:

  1. Χρειάζεστε χρηματοδότηση; Ψάχνετε για Οικονομικά; Αναζητάτε χρηματοδότηση για να διευρύνετε την επιχείρησή σας; Βοηθάμε άτομα και εταιρείες να αποκτήσουν χρηματοδότηση για την επέκταση των επιχειρήσεων και να δημιουργήσουν μια νέα επιχείρηση που κυμαίνεται από οποιοδήποτε ποσό. Λάβετε χρηματοδότηση με προσιτό επιτόκιο 3%, Χρειάζεστε αυτήν τη χρηματοδότηση για επιχειρήσεις και για την εκκαθάριση των λογαριασμών σας; Στη συνέχεια, στείλτε μας ένα email τώρα για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας τώρα μέσω (financialserviceoffer876@gmail.com) whats-App +918929509036 Dr James Eric Finance Pvt Ltd Ευχαριστώ

    ΑπάντησηΔιαγραφή