20 Δεκ 2017

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας των εργαζόμενων στους φορείς διαχείρισης


Την Δευτέρα 18 Δεκεμβρίου 2017 πραγματοποιήθηκε συγκέντρωση διαμαρτυρίας, έξω από το υπουργείο Περιβάλλοντος, από τους εργαζόμενους των φορέων διαχείρισης προστατευόμενων περιοχών. Με αίτημα να διασφαλιστούν 356 θέσεις εργασίας, κάνοντας λόγο για «διαχρονική ομηρεία», καθώς, αν και επιτυχόντες του ΑΣΕΠ εδώ και έντεκα χρόνια, απασχολούμαστε μέσω προγραμμάτων ΕΣΠΑ. 
Ειδικότερα, ζητάμε την αντικατάσταση των επίμαχων διατάξεων του νομοσχεδίου, ώστε να διασφαλιστεί η νόμιμη παράταση των συμβάσεων όλων μας, στη βάση των προτάσεων που έχουν κατατεθεί από τον σύλλογο εργαζομένων. Οι εργαζόμενοι εναντιωνόμαστε στις διατάξεις του σχεδίου νόμου του ΥΠΕΝ που αφορά το εργασιακό μας μέλλον, καθώς «αυτό προδιαγράφεται αβέβαιο, σκορπίζοντας αγανάκτηση και απόγνωση». Ζητάμε να εγκαταλειφθεί κάθε σκέψη για 8μηνες νέες συμβάσεις, που θα σήμαινε την απώλεια κάθε εργασιακού κεκτημένου και τον οριστικό τερματισμό της αδιάλειπτης εργασίας στους Φορείς Διαχείρισης ύστερα από 11 χρόνια. Τέλος, ζητάμε την άμεση προκήρυξη θέσεων αορίστου χρόνου για την ασφαλή μετάβαση όλων των υφιστάμενων εργαζομένων σε συμβάσεις αορίστου χρόνου. 
Σημειώνεται ότι αντιπροσωπεία των εργαζομένων συναντήθηκε με κλιμάκιο του ΥΠΕΝ.




1 σχόλιο:

  1. Χρειάζεστε χρηματοδότηση; Ψάχνετε για Οικονομικά; Αναζητάτε χρηματοδότηση για να διευρύνετε την επιχείρησή σας; Βοηθάμε άτομα και εταιρείες να αποκτήσουν χρηματοδότηση για την επέκταση των επιχειρήσεων και να δημιουργήσουν μια νέα επιχείρηση που κυμαίνεται από οποιοδήποτε ποσό. Λάβετε χρηματοδότηση με προσιτό επιτόκιο 3%, Χρειάζεστε αυτήν τη χρηματοδότηση για επιχειρήσεις και για την εκκαθάριση των λογαριασμών σας; Στη συνέχεια, στείλτε μας ένα email τώρα για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας τώρα μέσω (financialserviceoffer876@gmail.com) whats-App +918929509036 Dr James Eric Finance Pvt Ltd Ευχαριστώ

    ΑπάντησηΔιαγραφή